Menu
Nieuws

Alter Ego bij Het Kap Perron

Het Kap Perron werkt met de producten van Alter Ego. Dit is een Italiaans haarverzorgingsmerk met exclusieve kleur- verzorgings- en stylingsproducten. Stijlvolle producten die het haar beschermen en optimaal verzorgen, bedoeld om de natuurlijke schoonheid van het haar in al haar variaties en kleuren uit te laten komen. De haarstylisten van Het Kap Perron werken graag met deze producten omdat deze het beste in het haar naar voren laten komen.

Het Kap Perron Leiden Alter Ego ItalyDe professionele kleurproducten van Alter Ego accentueren de schoonheid van het haar. Zo beschikt het Italiaanse merk over een uitgebreid kleurengamma in zowel permanente als semi permanente kleuringen:

  • Ego Bond – versterkt en beschermt het haar tijdens en na chemische behandelingen,
  • Blond Ego – ontdek de oneindige mogelijkheden en de verschillende tinten van het perfecte blond,
  • Vegan friendly – tot 99% natuurlijke ingrediënten, sulfaat, parabenen en parafine vrij, verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic en recyclebaar,
  • The Length Treatment Made With Kindness – zes verschillende haarverzorgingslijnen geschikt voor verschillende haartypen,
  • HastyToo Collection – zestien verschillende styling producten verdeeld over drie verschillende categorieën: Create & Texturise, Runway en Thickening & Volumizing.

Vraag de haarstylistes van Het Kap Perron naar deze productlijnen.

terug naar overzicht